Meer resultaten voor massage aan huis

 
massage aan huis
AZURA Uw massagedienst aan huis Massage aan huis.
Vooraleer uw masseuse arriveert neemt u best een warme douche om de spieren al wat te ontspannen en de porin open te zetten zodat de olie goed kan opgenomen worden en de huid zuiver is. Zorg voor een rustige goed verwarmde kamer van ca 21 graden die wat kan verduisterd worden en naar eigen behoefte sfeervol kan worden verlicht. De ruimte moet groot genoeg zijn om een massagetafel te kunnen plaatsen met bewegingsvrijheid rondom. Bij aankomst volgt een kort intake-gesprekje.
Massage aan huis Massage in Gent Boek direct online! Treatwell.
Massagesalons in Gent scoren gemiddeld. 9.2 op basis van 560 stemmen. Zoekt u in Gent naar massagesalons massage aan huis? Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons massage aan huis. Super simpel de beste massagesalons massage aan huis in Gent zoeken vergelijken en boeken. In Gent scoort het aanbod massagesalons massage aan huis gemiddeld een 560 op basis van 560 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons Gent uitzoeken. In de categorie Massagesalons in Gent varieert de prijs van 5 tot 90. Login op uw treatwell account. Met een klik ingelogd via uw Facebook account wanneer deze al gekoppeld is aan uw account.
Mobiele Massages Massage aan huis.
Wil jij ook sms alert ontvangen en zo massage aan huis genieten aan een zeer gereduceerd tarief? Neem dan spontaan contact met ons. Iedere klant die reeds bij ons heeft geboekt komt. Bij ons is 1u massage bestellen wel degelijk 1u behandelde massagetijd opzetten en opruimen van materiaal valt daar buiten en nemen we zelf ten laste! Houd hiermee rekening want dit is vaak elders niet het geval! Onze klanten geven dit telkens aan als een meerwaarde tegenover andere aanbiedingen in de sector.
Massage Diensten 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden.
Massage aan huis Massage in Antwerpen Boek direct online! Treatwell.
Massagesalons in Antwerpen scoren gemiddeld. 9.3 op basis van 2.299 stemmen. Zoekt u in Antwerpen naar massagesalons massage aan huis? Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons massage aan huis. Super simpel de beste massagesalons massage aan huis in Antwerpen zoeken vergelijken en boeken. In Antwerpen scoort het aanbod massagesalons massage aan huis gemiddeld een 2.299 op basis van 2.299 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons Antwerpen uitzoeken. In de categorie Massagesalons in Antwerpen varieert de prijs van 25 tot 500. Login op uw treatwell account. Met een klik ingelogd via uw Facebook account wanneer deze al gekoppeld is aan uw account.
Optimale ontspanning Een massage aan huis! Fleur Flirt.
Dus niks geen luxe gewoon pure noodzaak zon heerlijke massage. Als je je toch eens aan een massage gaat wagen dan is een masseuse die naar je huis toe komt wel extra lekker. Want hoe fijn is het om niet door de regen en de kou naar een massagesalon te moeten fietsen maar na de massage direct rozig op de bank te ploffen? Het kan al vanaf 55 per uur en je kunt kiezen voor een behandeling van 60 75 of 90 minuten. Wist jij dat regelmatig masseren je cellulitis vermindert en je er jonger uit laat zien!
Massage aan huis Massage in Leuven Boek direct online! Treatwell.
Massagesalons in Leuven scoren gemiddeld. 9.3 op basis van 357 stemmen. Zoekt u in Leuven naar massagesalons massage aan huis? Treatwell heeft het grootste aanbod! Voor elke prijs goede massagesalons massage aan huis. Super simpel de beste massagesalons massage aan huis in Leuven zoeken vergelijken en boeken. In Leuven scoort het aanbod massagesalons massage aan huis gemiddeld een 357 op basis van 357 stemmen. Met behulp van deze reviews kunt u gemakkelijk de beste massagesalons Leuven uitzoeken. In de categorie Massagesalons in Leuven varieert de prijs van 10 tot 385. Login op uw treatwell account. Met een klik ingelogd via uw Facebook account wanneer deze al gekoppeld is aan uw account.
Massage aan huis Solluna.
Zin in een gezellig avondje met je vriendin bij jou thuis? Zin in een massage feestje met enkele vrienden of vriendinnen? Geniet van de ontspannende werking van massage in je eigen omgeving. Wij brengen al het materiaal mee. je hoeft nergens voor te zorgen dan een goed verwarmde ruimte. De ontspanningsmassage duurt één uur. Indien meerdere personen aan de beurt wensen te komen is het mogelijk kortere sessies te doen. Verschillende mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Massage aan huis-Boek nu jouw massage thuis Masseuseaanhuis.nl.
Via boek zoek je jouw woonplaats. Kies je woonplaats of een stad in de buurt. Ontdek welke masseuses/masseurs er werkzaam zijn. Bekijk hun persoonlijke profiel prijzen en specialisaties. Neem vervolgens contact op jouw massage aan huis is zo ingepland. Wil je meer informatie over de werkwijze? A massage is just like a movie. really relaxing and a total escape. except in a massage youre the star. And you dont miss anything by falling asleep! Wij zoeken zelfstandige masseuses/masseurs die graag samenwerken. Masseuse aan huis brengt mensen samen en gelooft in de kracht van een collectief. Samenwerken opent meer deuren en maakt het mogelijk kennis en ervaring te delen. Wij willen dat mensen zich beter gaan voelen.
Massage aan huis Massagepraktijk La Handa.
Voor degene die slecht ter been zijn of geen vervoer hebben vanaf heden is het ook mogelijk om in mijn regio massages aan huis te krijgen. Het is aan te raden vooraf een douche te nemen zodat de spieren zich al kunnen ontspannen. Daardoor zetten de poriën zich open word de olie beter opgenomen door de huid. U zorgt zelf voor grote handdoeken eventueel een dekentje voor een rustige aangename omgeving. Ikzelf zorg voor rustgevende muziek mijn eigen massagetafel en uiteraard de massage oliën. Voor een massage op verplaatsing vraag ik een extra vergoeding van 030 per kilometer.
Slachtoffers saunabrand krijgen gratis massage aan huis HLN Schoten.
Nog geen recent bezochte regio. Slachtoffers saunabrand krijgen gratis massage aan huis. Pascale Van der Velde geeft Rudy Ceulemans een massage aan huis ter compensatie voor de brand in haar beautycenter. Foto De La Cruz. Een koppel uit Schoten dat zondag moest vluchten voor een brand bij privésauna Ninfea in Vorselaar en sindsdien met nek en rugklachten kampt kreeg gisteren een gratis massage aan huis. Het namiddagje ontspannen van Karine Roose en Rudy Ceulemans draaide zondag even anders uit.
Massage aan Huis Massagepraktijkhensing.com.
Spinnen voor Reinier sportmassage. Hotstone en Coldstone massage. Het is ook mogelijk dat we bij u thuis langs komen voor een massage. De massagetafel en benodigdheden worden meegenomen het enige wat we nodig hebben is ruimte om de tafel neer te kunnen zetten en dat we bewegingsruimte hebben om u te kunnen masseren. U kunt in uw eigen vertrouwde omgeving dan een sport of wellnessmassage krijgen. Een hot coldstone massage is ook mogelijk maar vanwege het opwarmen van de stenen komt hier een half uur behandeltijd extra bij.

Contacteer ons