Meer resultaten voor massage rotterdam

 
massage rotterdam
Massage Reiki.
De yoga studio van Yoga Maya Rotterdam biedt ayurvedische massage en reiki behandelingen. Bij Yoga Maya Rotterdam kun je heerlijke massages en behandelingen ontvangen die het lichaam weer soepel maken en ontspanning teweeg brengen. Het aanbod bestaat uit Ayurvedische Massage olie en Reiki energie-behandeling. Voor een massage of Reiki behandeling kun je een afspraak maken door een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Vermeld daarbij ook eventuele fysieke of geestelijke klachten. Met veel olie worden lange vloeiende bewegingen afgewisseld met een stevige massage.
Chinese Massage in Rotterdam.
Chinese Massage in Rotterdam 23. De belangrijkste adressen voor Chinese Massage in Rotterdam en omgeving. Er is ook een overzichtskaartje beschikbaar van Chinese en Thaise massagesalons in Rotterdam. Nieuw geopend Coco Chinese massagesalon in Rotterdam Noord.
Chinese massagesalon Rotterdam Wellness Massage Paradijs.
Wellness Massage Paradijs voorziet als massagepraktijk in verschillende Chinese massages. Wij zijn als Chinese massagesalon te Rotterdam volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van Chinese massages. Met bijvoorbeeld een medische Tuina massage zijn wij in staat om uw lichaam te behandelen zodat u minder last heeft van chronische pijnen zoals spierpijn en spieren die ontstoken of overbelast zijn. De heilzame en gezonde werking van een Chinese massage is al eeuwenlang bekend. Bezoek ons in Rotterdam en wordt aangenaam verrast!
QoQo Massage Welkom.
Klantenservice 7 dagen per week van 0930 uur tot 2230 uur. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt.
Beauty Massage Rotterdam Balanzs.
den haag-laan van meerdervoort. Ontspan bij een heerlijke massage. Kom in balans met Image Skincare. Geniet van een uitgebreide beauty behandeling. Al onze behandelingen zijn op basis van natuurlijke producten. En Al onze therapeuten hebben maar 1 focus Ervoor zorgen dat jij met een glimlach naar buiten gaat! love is the beauty of the soul. Nu heerlijk genieten van een uitgebreide behandelingen met Image Skincare producten. Droom weg bij een ontspannende massage van 1 van onze massagespecialisten.
Helende energetische massages en meer Rotterdam Nirbhaya.nl.
Er wordt ruimschoots de tijd voor jou genomen om zowel vooraf helderheid te verkrijgen over de opties van de massage als ook achteraf na de massage om weer zacht te landen in het hier en nu. Klik hier voor meer info. De healingen waaronder ook de transpersoonlijke regressie en reïncarnatie therapie zijn zeer krachtig en geven net als de massages inzichten in wie je bent waar de issues vandaan komen en zijn sterk helend. Ook hier neem ik ruimschoots de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Klik hier voor meer info.
Eerste Nederlandse Vakschool Voor Sportmassage Massagecursus Rotterdam.
Deze praktijkgerichte cursus is speciaal ontwikkeld voor begeleiders van sportteams. De massagecursussen vinden plaats in een modern gebouw dat is voorzien van goede uitrusting en hedendaagse massagefaciliteiten. De cursuslocatie nabij Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Wilt u meer weten over onze massagecursussen in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek één van de open dagen.
TARIEVEN Con Sensus Massage Rotterdam.
Dan kijk je er heel anders tegenaan Con Sensus massage en therapiepraktijk Rotterdam voor natuurgerichte holistische massagetherapie Bowen Therapie Dorn en Breuss-therapie sportmassage en meer. Vergoedingen via de meeste aanvullende zorgpolissen mogelijk klik hier. Behandeling uitsluitend op afspraak. Telefoon 06 42 57 40 70 Per e-mail bereikbaar via info@consensusmassage.nl Con Sensus massage en therapiepraktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24399775. Via deze link kun je zien welke verzekeraars in 2015 mijn behandelingen nog wel willen vergoeden. Ook kun je zien welke maxima ze gaan hanteren. Kijk goed of je oude situatie nog van kracht is!
Massage Rotterdam.
Ook ben ik behulpzaam bij het hervinden van het individuele pad en het beantwoorden van levensvragen. Een oase van stilte en rust. Welkom in mijn praktijk voor Massage en Ontspanning. Gevestigd sinds 2000 in het Centrum van Rotterdam. vlakbij Markt Centrale Bibliotheek en Groene Passage. Met aandacht en vele jaren ervaring combineer ik de verschillende massagetechnieken met elkaar. Ik ben specialist op het gebied van Sportmassage Haptonomische Ontspanningsmassage en Energetische massage.
Masseur in Rotterdam massage-info.nl.
Schroom niet en gun jezelf met enige regelmaat een heerlijk ruim uurtje en ervaar de pure Lees meer. Speerreep 24 Hoogvliet Rotterdam. Voor een intensieve massage gericht op uw probleemgebied. Gespecialiseerd in stoel massage met verwarmde olie. A Touch of Dutch. A Touch of Dutch is in 2012 in Wellington Nieuw-Zeeland gestart nadat Arno en Ben besloten om de kunst van het masseren te leren bij de Wellington School of Massage. Zevenkampse Ring 830 Rotterdam. Blauwe Dolfijn helpt je door middel van massage en coaching je eigen wijsheid te herontdekken.
Di's Massage Rotterdam Massage Rotterdam Dis Massage Rotterdam.
Als je kiest voor een huidverbeterende behandeling zoals microdermabrasie zul je ook volledig in de watten worden gelegd. Kortom voor een prettige behandeling en in het bijzonder Massage Rotterdam gaat u naar Di's! Di's Massage Rotterdam aanbevolen door Treatwell. Naast massages in Rotterdam kunt u bij ons ook terecht voor defintieve ontharing door middel van IPL Intense Pulsed Light. Deze techniek is ook geschikt voor het verminderen van pigmentatie couperose en acne. Ook bied IPL huidverbetering bij fijne lijntjes en is een uitkomst voor de rijpere huid. Het team van Di's vindt het belangrijk dat je helemaal jezelf kunt zijn. Bij ons staat 100% aandacht voor de klant voorop.
Activiteiten Centrum Djoj Rotterdam.
Basis Cursus Ontspanningsmassage Massage en Cursus Luna 23 september en 13 januari. Basis en Gevorderdencursus Massage Meander massagecursussen 2627 sep en 7821 nov zie verder agenda. Integratieve massage Praktijk de Zon. Lomi Lomi Massage Keerpunt Vitaal 111825 sep en 29 okt zie verder agenda. Massage ontspanning/ klachtgericht Lenio.

Contacteer ons