Meer resultaten voor massage herselt

 
massage herselt
Home.
Iemand mogen raken en aanraken op een geheel eigen wijze. Dit is mijn doel dit is mijn passie in dit leven. Ik probeer de Oosterse wijsheid en Westerse filosofie samen te brengen. De sfeer die ik creëer tijdens de gesprekken en de massages is vanuit de taoistische levensvisie en mijn eigen bewandelde pad. Zowel de taoïsten als JUNG zochten een weg naar een leven in harmonie. Een vitaal deel hiervan vormt de tao van de liefde.
Massage Praktijk Tweelingziel Herselt België Beoordelingen.
Dingen om te doen. Massage Praktijk Tweelingziel Beoordelingen Herselt. Wat te doen in Herselt. Is dit uw bedrijf? 2 van 2 dingen om te doen in Herselt. Spa's Spa en wellness. Kipdorp 17 Herselt 2230 België. Beter kan gewoon niet. Een zeer nette zaak waar je als klant nog koning bent je word er steeds met de glimlach meer lezen.

Al meer dan 20 jaar verdiep ik mij in de wereld van massage energetische ontladende ontspanning. Heb in buitenland gewoond en het geluk gehad de juiste mensen gekend te hebben die me de geheimen van de Spirituele wereld leerden kennen. Door de jaren heen heb ik een eigen unieke stijl van masseren ontwikkeld. Masseren is een gave een talent waar je mee geboren wordt en is niet zomaar via een snelcursus aan te leren.
Massage Herselt pagesdor.be.
Wolfsdonksesteenweg 155 2230 Herselt. Kipdorp 17 2230 Herselt. 3 Tantra Massage Touch Therapie Praktijk Istar. Provinciebaan 18 2230 Herselt. Massage par points de pression. Massage aux pierres chaudes. Massage ballotins aux épices. Massage des points de pression. Schoolstraat 9 2260 Westerlo. Massage par points de pression. Massage des points de pression. Massage aux pierres chaudes.
Massage Herselt Zoek een massagesalon Eyespot.
Toon kaart Massage Herselt. Op deze plaatsen kan je terecht voor een massage in Herselt. Heb je specifieke wensen? Stel deze links in om je zoekopdracht nog beter te verfijnen en een massagesalon van jouw keuze te vinden! Iemand mogen raken en aanraken op een geheel eigen wijze dit is mijn doel dit is mijn passie in dit leven. Gezond en vitaal zijn is de basis voor een vreugdevol en mooi leven.
Martine Rommelaere Herselt Netwerk Integratieve Massage.
Wat is Integratieve Massage. IM Netwerk Nederland Masseur/Masseuse Netwerk Integratieve Massage. Dila Atma Martine Rommelaere.
Tantra Praktijk ISTAR gesprekstherapie manuele therapie.
Wij als Istar-team verwelkomen u graag in onze professionele massage praktijk. U kan bij ons terecht voor tantra massages voor dames heren koppels senioren en andersvaliden. Daarnaast bieden wij ook psychologische begeleiding bij individuele en/of relatieproblemen. ISTAR biedt u aan.
Tao massage Te koop in Herselt 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons