Op zoek naar massage maastricht?

 
massage maastricht
siejoemassage.nl.
massage Maastricht massagetherapeutontspannigsmassage.
Home.
Neem even de tijd om deze site door te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat er een behandeling bij zit die aan uw wensen zal voldoen. Schroom niet om bij eventuele vragen contact met mij op te nemen. Aangesloten bij de Stichting Ter bevordering van de Alternatieve Geneeskunde.
The Spa Beauty wellness waxing en massages in Maastricht.
A facial using Dermalogica products specifically chosen to treat your skin. Well finish our treatment with a body wrap to exfoliate and detox the rest of your body! Gelegen in hartje Maastricht. Station op loopafstand Gratis parkeren op privé terrein Dagelijks geopend Pinnen of contant betalen. Openingstijden Ma t/m Vr 10.00-20.00 ZaZo 10.00-18.00. Copyright The Spa 2017.
Muehum Thaise massage salon Maastricht Nederland Beoordelingen.
Dingen om te doen. Muehum Thaise massage salon Beoordelingen Maastricht. Wat te doen in Maastricht. Muehum Thaise massage salon. Muehum Thaise massage salon. 2 van 4 Spa en wellness in Maastricht. Spa's Spa en wellness. Vleeshouwersdreef 4 6216 PV Maastricht Nederland. 31 43 326 2725. Top massage beste tot nu toe. Ben heel wat massages gewend van Thailand/Vietnam maar deze meer lezen. Beoordeeld op 5 juni 2017. Genoten van een geweldige massage.
Shangri-la Chinese massage in Maastricht.
Post Code 6211PA Maastricht. Prijs per uur 35. Email to a friend. maandag t/m zaterdag 10.30 22.00. Voor een Chinese massage in Maastricht kunt u goed terecht bij Shangri-la aan de Brusselsestraat. Het is een druk bezochte massagesalon waarschijnlijk omdat er verder op dit gebied weinig is te vinden in Maastricht of omgeving. Alles oogt hier clean en proper en er heerst een aangename temperatuur. Meestal zijn 3 Chinese masseuses beschikbaar de massages zijn stevig zoals het hoort bij een Chinese massage. Parkeren in de buurt is helaas erg moeilijk. Hoofd nek voet en schoudermassage. chinese massage maastricht limburg. Enige andere vermeldingen in Maastricht die u misschien interesseren.
Goedkope massage in Maastricht Nu tot 70% besparen op massages in Maastricht GROUPON.nl.
Bent u de laatste tijd erg gespannen? Heeft u studiestress voor een tentamen of wilt u een moment voor uzelf en ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Doe uzelf dan een massage in Maastricht cadeau! In Maastricht biedt deze massage kwaliteit en verzorging door professionals. Een massage zal u uw zorgen even doen vergeten en is puur genieten. Daarnaast is het door de kortingsbonnen van Groupon ook nog eens goed betaalbaar. Deze website biedt dagelijks kortingsbonnen aan dus ook wanneer u een massage in Maastricht wilt krijgen zijn er kortingsbonnen te verkrijgen. Met deze massage zult u zich als herboren voelen en de werkdruk weer aan kunnen! En door de kortingsbonnen hoeft u niet eens diep in uw buidel te tasten voor deze massage in Maastricht!
Welkom bij Maastrichtmassage maastrichtmassage.nl.
Met deze kaart kunt. u sparen voor een korting van 2500. Welkom op de website van Massage Praktijk Manon Lemmens. Massage Praktijk Manon Lemmens biedt u verschillende behandelingen voor zowel lichaam als geest. Bezoek mijn praktijk gelegen in een mooie rustige omgeving. Maak online een afspraak of via info @ maastrichtmassage.nl of bel 06-3980 6469. Ontspanningsmassage Rug-nek-schoudermassage Hotstone massage. Voetreflexmassage I Gezichtsmassage Lymfe drainage en litteken bestrijding gezicht.
SENZA Massages en Coaching Maastricht.
Senza Tijd voor jezelf! Zet jezelf weer even centraal. Met een heerlijke massage of een life workshop in Maastricht. massage massages coaching life geluk balans ontspannen workshop workshops chakra's me-time Maastricht. Ik ben Sylvia van den Boorn getrouwd en moeder van twee tienerdochters. In mijn praktijk Senza te Maastricht draait alles om tijd en aandacht voor jezelf. Of het nu gaat om fysiek en mentaal te ontspannen tijdens een massage of om je te inspireren je emotioneel op te laden of jezelf beter te leren kennen tijdens een life-workshop. Senza staat voor Tijd voor jezelf!
Home.
Mijn naam is Roger Brandts en sinds juni 2009 ben ik in het bezit van mijn diploma sportmassage dat ik via het Nederlands Genootschap voor Sportmassage NGS behaald heb. Mijn specialiteiten zijn sport en onstpanningsmassage gericht op spierklachten werken en het voorkomen van blessures door middel van een massage. Soms zijn er contra-indicaties waardoor het beter is om geen massage te nemen. Indien u twijfelt of u in aanmerking komt voor een massage neem dan gerust contact op met mij of vraag dit dan eerst na bij uw huisarts of specialist. In het menu onder partners staan enkele specialisten die ik u kan aanraden.
Duo Massage massage praktijk maastricht.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon lekker even samen ontspannen met vriend/in of partner? Dan kunt u kiezen uit de volgende wellness behandelingen.
Sportmassage Sportschool.
Hier kun je terecht voor de behandeling van pijn stress burnout klachten hoge spierspanning vermoeidheid en herstel. In Goirle staat Cristel Eijwoudt voor je klaar voor een ontspannende sportmassage. In Maastricht kun je terecht bij een team van vier beautycoaches voor een ontspannings sport of hot stone massage. Dit wordt aangeboden in. Maak kennis met Club Pellikaan. Stel een vraag doe mee met een proefles of kom langs voor een uitgebreide rondleiding. Dan bespreken we jouw doelstellingen en bekijken we welk lidmaatschap het beste bij jou past.
by Edith Remmen.
Weldaad voor lichaam en geest. Ieder mens is uniek ik haal alleen het beste naar voren. Mooi verzorgde nagels laten je handen spreken! Heb je vragen of wil je meer informatie? Graag bespreek ik met je de mogelijkheden. Centaurenhof 2 6215 EE MAASTRICHT.

Contacteer ons