Meer resultaten voor antwerpen massage

 
antwerpen massage
Baan Phetara Massage Antwerpen. Baan Phetara.
Geniet samen met je partner vriend of vriendin. van een zalige massage in dezelfde ruimte. Massage Antwerpen Baan Phetara. Weg met de stress weg met de zorgen! Baan Phetara Thaïse massage in Antwerpen. Even wegdromen bij een heerlijke massage? Antwerpen herbergt sinds 2011 een oase van rust kalmte en volledige ontspanning in het midden van haar historisch stadscentrum Baan Phetara Massage Antwerpen. Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot de absolute nummer 1 in Antwerpen met veel bekende Vlamingen als vaste klanten. Dompel je onder in een mystieke sfeer ontdek de geur van aromatische kruiden en de weldaden van krachtige essentiële oliën. Vergeet alle stress gooi al je zorgen overboord en lever jezelf over aan de oeroude tradities van de Thaise massage.
Beijing Asian health massage station Antwerpen 1207.be.
Gemeentestraat 27 2060 Antwerpen. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Beijing Asian health massage station in 2060 Antwerpen. 1207.be zoveel meer dan een nummer. Uw e-mail werd verstuurd. Van 10u30 tot 22u30. Massagesalon genezings en gezondheidsmassage. Win een complete PlayStation VR set voor een unieke virtual reality ervaring! Slotenmakerij en Inbraakbeveiliging op maat. Neemt de economie in handen!
Chinese Massage in Antwerpen.
Chinese Massage in Antwerpen 22. Voor een stad als Antwerpen met een Chinatown van Wesenbekestraat steekt het aanbod van Chinese massagesalons magertjes af tegenover b.v. Overzichtskaartje Chinese én Thaise Massagesalons in Antwerpen. Chinees Massage 18 Antwerpen. Chinees Massage 18 is een wat kleinere Chinese Massagesalon in de Antwerpse Breydelstraat in het Centrum.
Asimas Massage Centraal Station Antwerp Belgium Reviews Photos Yelp.
Write a Review Add Photo Share Opens a popup Bookmark Opens a popup. Driving Public Transit Walking Cycling. Swap start/end points Start from. Start from Swap start/end points. Quellinstraat 36 2018 Antwerpen Belgium. Phone number 32 3 296 22 54. Beauty Spas Massage Health Medical Medical Spas Beauty Spas Medical Spas. Asimas Antwerp Belgium by Maud N. Asimas Antwerp Belgium by Erik R. Asimas Antwerp Belgium by Erik R. Sort by Yelp Sort.
Op undercovermissie in Thais massagesalon HLN Antwerpen.
Meld je aan en bewaar Antwerpen als jouw favoriete gemeente. Bewaar als favoriete gemeente. Zwijndrecht Wijnegem Borsbeek Wommelgem Aartselaar Mortsel Schoten Brasschaat Stabroek Kapellen Beveren Kruibeke. Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. STAD BEKIJKT OF HET AMBTENAREN ANONIEM KAN INZETTEN IN STRIJD TEGEN ILLEGALE PROSTITUTIE.
Massages Le Boudoir schoonheidsinstituut te Antwerpen.
Zij worden warm gehouden in heet water met daarin esoterische olie. De massage heeft een diepe ontspannende werking. Deze massage met warme tot hete kruidenstempels heeft een krachtige helende werking. De stempels stimuleren de huid zodanig dat na de massage het lichaam nog een tijd natintelt. De stempels hebben ook een scrubbend effect. Het gebruik van oorkaarsen komt voort uit de traditionele indiaanse geneeskunst en wordt daar waarschijnlijk al eeuwen bij allerlei klachten toegepast. Een holle kaars wordt in het oor geplaatst en aangestoken waardoor er warmte in de gehoorgang komt. Die warmte activeert de bloedsomloop in het oor en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.
Massage Beauty Maggy Massage Body Care Antwerpen.
225 Mechelsesteenweg Antwerpen Stad. Uw ervaring uit eerste hand helpt. Uw mening heeft een belangrijke invloed op de de keuze van andere gebruikers op deze site. Bovendien opent het de conversatie met de uitbater die mogelijk met uw opmerkingen rekening kan houden om zo zijn service te verbeteren. Daarom vragen wij om onderstaande regels te respecteren.
Massage Wellness Beauty Schoonheidsinstituut Pedicure Antwerpen Vida Naturelle.
De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling helpt afvalstoffen afvoeren ontgiften en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze massage is een krachtige en diepe massage bij uitstek geschikt om tijdens de winter door en door verwarmd te worden. In de zijdezachte tijgerschelpen wordt een mengsel van mineralen uit lava-aarde/klei gedroogde zeekelp en algen voor een lang aanhoudende dieptewarmte aangebracht. De inhoud is biologisch afbreekbaar. De lava-activator is een oplossing van gezuiverd water sodiumchloride zout en zuivere essentiële oliën. Tijdens het eerste halfuur nadat hij is geactiveerd ontwikkelt de schelp de meeste energie.
Vestigingstoelating voor massagesalons Ondernemen in Antwerpen.
bewijs van dekking van de burgerlijke en professionele aansprakelijkheid van alle werknemers. De vestigingstoelating voor een massagesalon is kosteloos. Loket Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen. Postadres Grote Markt 1 2000 Antwerpen. 03 338 66 88. Elke werkdag open van 9 tot 12 uur loket telefoon. Op maandag 14 en dinsdag 15 augustus is het Bedrijvenloket gesloten. Abonneer u op de nieuwsbrief. Federale wetgeving beroepsbekwaamheid lichaamsverzorging. Haven van Antwerpen boekt overslagrecord in 2013. De haven heeft 190 miljoen ton goederen behandeld in 2013. Dat is een stijging van 35% en een nieuw overslagrecord. Recordjaar in de maak voor Antwerpse haven.
Home Antwerp Thai Massage.
Bekijk alle berichten Bekijk alle berichten. In ons salon bieden wij jou een Thaise relaxerende sfeer aan in het centrum van Antwerpen. Het is onze missie kwaliteitsvolle Thaise massage aan te bieden volgens de Thaise traditie. 60 min 60 / 90 min 85. 60 min 55pp / 90 min 80pp. Maak Online Een Afspraak. O'dor Essentiële Etherische Olie Aromatherapie Cadeau Set van 4. O'dor Aroma Diffuser 300ml met EXTRA Lemongrass Olie. O'dor Aroma Cool Mist Diffuser 300ml. Ons ganse massageteam is Thais en deskundig opgeleid in Thailand.
Met 2 personen privsauna Antwerpen.
Je hoeft niet te verjaren om van het leven te genieten. Voor 2 personen huur je één van onze eilandjes met een heerlijke fles Champagne Payelle Grand Cru en een ontspannende deugdoende massage. De massage kan plaatsvinden voor tijdens of na de huurtijd! Happy Birthday arrangement met voor 1 persoon 1 x 1/2 uur massage. Prijs 2 uur normale prijs 1915. nu 177 uw voordeel 145. Prijs 3 uur normale prijs 2465. nu 217 uw voordeel 295. Prijs 4 uur normale prijs 2975. nu 2525 uw voordeel 45. Happy Birthday arrangement met voor 2 personen 1/2 uur massage. Prijs 2 uur normale prijs 224. nu 207 uw voordeel 17. Prijs 3 uur normale prijs 279. nu 247 uw voordeel 32. Prijs 4 uur normale prijs 334.
Massage Diensten 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden.

Contacteer ons