Meer resultaten voor massage

 
massage
Massage Diensten 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden.
Abdominale massage cursusaanbod OTCG.
In samenwerking met KdG. De cursus bestaat vooral uit praktijktraining en omvat 4 lesdagen verspreid over 2 lesweekends. De cursus start in normale omstandigheden ieder jaar op. Omschrijving van de opleiding ABDOMINALE MASSAGE. Tijdens deze opleiding werken we in de buikholte het grote energiereservoir van ons lichaam. De buikholte omvat niet alleen de interne organen maar ook spieren ligamenten fasciale structuren klieren lymfevaten zenuwbanen en bloedvaten. Het abdomen is tevens de enige regio van het lichaam waar alle meridianen passeren.
Adfontes-Massages Terug naar de bron.
Beauty massages bij Fitopia Fitopia.
fitopia Beauty massages bij Fitopia
Therapeutische Massage Welkom bij Zen-Senses@Reylof.
Un Peu d'O.
Alle massages zijn ook buiten het gebruik van de sauna te reserveren. Klassieke Zweedse 1 uur / 65. Klassieke Zweedse 90 min / 90. De Zweedse massage is een stevige doch ontspannende relaxerende massage Deze massage behandelt niet alleen de oppervlakkige huid het heeft ook een dieptewerking. Zo worden de spieren en gewrichten aangepakt en blokkades losgemaakt. Ook de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Zwangerschapsmassage 1uur / 70. Ontspannende zachte lichaamsmassage waar het feel good gehalte voor de mama centraal staat. Zij bepaalt ook welke lichaamsdelen er wel en welke er niet gemasseerd worden. Voor de massage wordt gebruik gemaakt van 2 kussens die gevuld worden met warm water en een knierol.
Sane Thermen Massage.
Relax Massages Naturelle.
Wellness Day Moeder Dochter. Wellness Day Man Woman. Wellness Day Bamboe Zensation. Relax massage van het lichaam extra aandacht voor eventuele pijn punten. Spanningen in je rug dan is deze ontspannende uitgebreide massage van rug nek schouders armen en handen de ideale oplossing. Stevige achterkantmassage van rug onder en bovenbenen. Deze massage geeft een totale ontspanning aan de volledige achterzijde van het lichaam. Nadien ben je helemaal herboren. Massage van het lichaam waarbij een speciale massagetechniek gebruikt toegepast wordt De Boja Techniek brengt lichaam en geest in harmonie.
Hotel Alpen Residence Ehrwald / Zugspitze Your Hotel on the bright side of the Zugspitze in Ehrwald Tirol.
Heerlijke massages om lichaam en geest in balans te brengen. Deelmassage en Voetreflexzonen massage. Moorpackage en een rugmassage. T 43 5673 22550. F 43 5673 225555. A few days left for a break in the Tyrolean Alps? We are looking forward to welcome you!
Ontspanning en Massage Holistisch Centrum.
Wil jij iemand gelukkig maken met een kadobon? GELUKKIG ZIJN IS GEZOND. OM werkt enkel met natuurlijke middelen van biologische kwaliteit en kiest ervoor om groene energie te gebruiken. Klankenreis Ayurvedische massage Tibetaanse drukpuntmassage Oorkaarsen.
Panta Rhei.
15 augustus alsook van 22 t.e.m. Rug Nek en Schoudermassage. Aromatische hoofd en gezichtsmassage. Massage in een kleedje. Integratieve massage is een ontspanningsmassage die de mens als geheel benadert. Haar voornaamste doel is mensen lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Ze laat drie volledig verschillende massagevormen samensmelten tot één vloeiend geheel. Met de dynamische massage breng ik jouw lichaam in beweging door zacht of stevig ritmisch te schudden wiegen rollen en rekken. Hierdoor ervaar je het letterlijk en figuurlijk bewogen worden op een dieper niveau. Het geeft jou ontspanning waardoor jouw energie vrijer kan gaan stromen. Met de intuïtieve massage masseer ik je hele lichaam zacht en respectvol met warme olie.
Schoonheidsinstituut en Wellness Regio Turnhout Naturelle.
Wellness Day Man Woman. Wellness Day Bamboe Zensation. Schoonheidsinstituut en Wellness Regio Turnhout Naturelle. Waar details belangrijk zijn. Schoonheidsinstituut Wellness Zwembad Massage Verzorging. Naturelle heeft haar naam niet gestolen. Het schoonheidsinstituut is gelegen in een prachtige natuurlijke bosrijke omgeving. Bovendien wordt er bij de behandelingen en massages zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke producten. Naturelle heeft werkelijk alles in huis om heerlijk te ontspannen herbronnen en helemaal tot rust te komen. Volledig omringd door groen ligt schoonheidsinstituut Naturelle een prachtig en modern schoonheidssalon met ruime luxueuze voorzieningen. Dankzij ons vertrouwde team van schoonheidsspecialisten en ons uitgebreid aanbod aan behandelingen en wellness faciliteiten kunnen wij u de juiste verzorging ontspanning en persoonlijke aandacht bieden.

Contacteer ons