Meer resultaten voor thaise massage

 
thaise massage
Voettekst.
Levensstroom praktijk voor mindfulness massage en therapie te kortrijk voettekst
SHOWTIME THAI MASSAGE JABBEKE.
Showtime Thaïse Massage in Bredene
Cursus Thaise Massage Schoonheidsschool.
Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten! Materiaal tijdens de les. Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen je bent zeker van een optimale hygiëne en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!
Thaihouse Massage Sint-Niklaas.
Thai massage Thaise massage Nuru massage.
Algemene info over traditionele Thaise massage Siam Wellness.
Algemene info over traditionele Thaise massage. Thaise massage goed om weten. Siam naam van Thailand tot 1939 kwam in contact met verscheidene culturen o.a. de Chinese en de Indische cultuur. Daardoor ontwikkelde zich een eigen unieke massagevorm. Thaise massage is gebaseerd op de zogenaamde Sen PraThan Sib. Deze Thaise term betekent 10 voornaamste energiebanen. Deze SEN-banen of SEN-lijnen vormen de basis van de traditionele Thaise massage.
TIRAK THAI MASSAGE OLEN/HERENTALS.
U ondergaat een opeenvolging van verschillende massages naargelang de tijd die u reserveert. de klassieke Thaïse massage maakt alle spieren van uw lichaam soepel en lenig. de gekende body-to-body massage verwent u met een onvergetelijke erotische ervaring. een speciale hoofd en voetmassage als afsluiter. achter het huis is een zeer discrete parking inrit Paradijsstraat.
Thaise massage.
Hou onze site dus goed in de gaten! Je krijgt les van ervaren docenten. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige thaise masseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.
Thaise massage.
Welkom in mijn sfeervolle Thaïse ingerichte huispraktijk te Staden. Hier kan je terecht voor een traditionele Thaise massage een ontspannende oliemassage of een spierontspannende Hot stone massage. Ben je op zoek naar wat rust en ontspanning in deze drukke en gestresseerde tijd? Dan is Baankorat de geschikte plaats. Al de massages worden professioneel uitgevoerd op traditionele Thaise wijze. Ik geef geen erotische massages of body to body. Kom je uit de buurt van Staden Roeselare Diksmuide Kortrijk Lichervelde Moorslede Izegem Ingelmunster Roeselare Langemark Kortemark Zonnebeke dan ben je dicht genoeg om even binnen te stappen.
Urrucha Thaise Massage Therapie Kontich.
Afspraken per email gelden slechts na bevestiging. U kan een afspraak annuleren tot 5 uur vooraf. Voor latere annulaties of niet-opdagen zullen we 50% van de prijs aanrekenen.
SABAI MASSAGE BEAUTY CENTER KNOKKE-HEIST-DUINBERGEN.
32 050 51 72 51. gsm 32 0472 466 492. Open van 10u00 tot 18u00. Woensdag zondag en feestdagen gesloten. Sabai is ontstaan toen Eva Dejonckheere in 2004 na een maandenlange opleiding in het Thaise Chiang Mai een grondige kennis van de TraditioneleThaise Massage verwierf. Terug op Belgische bodem werden met deze kennis onmiddellijk klanten onstresst cursussen gegeven en actief met vakbeurzen samengewerkt. Sinds 2005 toen het salon op de Zeedijk Duinbergen opende bleef zowel het klantenbestand als het cursusaanbod gestaag uitbreiden. De missie om een steeds beter aanbod van behandelingen die zowel de innerlijk als uiterlijke schoonheid bevorderen bleef steeds Sabai's grootste focus.
Sane Thermen Thaise Massage.
Thaise massage bestaat reeds duizenden jaren en is en van de oudste geneeskunsten. Het is niet enkel genezend dat het werkt maar ook preventief. Je kunt velerlei lichamelijke klachten voorkomen door preventief te handelen. Thaise massage is samengesteld uit elementen uit verschillende culturen elementen uit de Chinese accupunctuur zijn gecombineerd met elementen uit de Thaise yoga en met eigen technieken. Thaise massage is een verweving van al deze elementen en dat maakt dit ook zo uniek!
Thaise Massage 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons