Resultaten voor massage breda

 
massage breda
Arahant Natuurgeneeskundige Praktijk in Breda.
De volgende massage behandelingen worden aangeboden. Arahant Geneeskundige Praktijk Breda. Massage Massagetherapie Patricia Jansen Rugpijn Zonnevlecht Opleiding. Gratis rapport 7 Simpele Stappen Om Vet Te Verbranden 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik. t.co/uwFloQaRQU Time ago 330 Days via Twitter for Websites Reply Retweet Favorite. Tijd voor een massage Stress versnelt mogelijk veroudering t.co/wfYaGLUZ0u via @NUnl Time ago 379 Days via Twitter for Android Reply Retweet Favorite. Een goede reden te starten met stoelmassages!
Home.
Iban NL94 RABO 0107974398. KvK 57814570 BTW NL328974110B01.
Massage Actief Breda.
de ruimte van Massage Actief wordt nog gebruikt door Massage for men Klik op de foto om op de site te komen. Massage Actief Breda has stopped its activities after 40 years. the area of Massage Actef is still used by Massage for men click on the picture below. Henk Lips Certificated sports masseur and registered by NGS. Het Bold Life thema. Volg Massage Actief Breda. Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.
QoQo Massage Breda.
Klantenservice 7 dagen per week van 0930 uur tot 2230 uur. Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen. Wilt u iemand verrassen? QoQo Massage heeft ook cadeaubonnen. Hoogstaande eeuwenoude Chinese massagetechnieken betaalbaar en bij u in de buurt.
Sukho City Spa Massage Breda Beoordelingen van Sukho City Spa Massage TripAdvisor.
We've saved this trip in your cart so you can come back any time compare prices and complete your booking. Sukho City Spa Massage Breda. Wat te doen in Breda. Hotels die de beste waar voor je geld bieden in Breda. Romantische hotels in Breda. 5-sterren Hotels in Breda. 4-sterren Hotels in Breda. 3-sterren Hotels in Breda. Breda Hotels huisdieren toegestaan. Breda Hotels met een zwembad.
Massage Breda Home.
De massages worden uitgevoerd door gediplomeerde masseurs. Omdat het opvalt dat de mensen om ons heen steeds meer last hebben van stress en de daarbij behorende klachten zijn wij ons gaan verdiepen in het effect hiervan op lichaam en geest. Wij proberen de klant te helpen een moment van rust te vinden in onze drukke stressvolle samenleving.
Massage Breda Maak nu een afspraakEsZensa Wellness.
Bij een volle spaarkaart van 10 stempels kun je de kaart inwisselen bij alle consulten en producten van EsZensa Wellness. EsZensa Wellness massage Breda flyer. Download onze folder voor meer informatie over de EsZensa Wellness massages of zie alvast het massage intakeformulier in dat je vooraf aan de massage invult ter gezondheidsindicatie. Mocht je twijfelen of er bij jou sprake is van een contra-indicatie voor massage overleg eerst met je arts of medisch specialist.
Wie ben ik Wellnessmassage Breda.
Naast de sportmassage ben ik me gaan verdiepen en specialiseren middels opleidingen in ontspanningsmassage lymfedrainage voetpuntreflex en gezichtsmassage. Na 20 jaar dienstverband als bewegingsagoog in Medisch Centrum de Klokkenberg èn het Revalidatiecentrum te Breda ben ik gestart met een eigen praktijk. Vanaf 2010 heb ik de post HBO opleiding tot Energetisch Therapeut gevolgd en behaald. Het geleerde pas ik toe in de behandelingen die ik geef. Daarnaast ben ik gestart met de opleiding Chakra Kleur Diagnostiek. Chakras zijn energiepunten in het lichaam die gerelateerd zijn aan onze organen. Kleuren kunnen hier een invloed op hebben zowel positief als negatief. In 2012 kwam ik in aanraking met de warmte massage matras HHP gericht op Chronische Pijnverlichting Ontspanning en/of Vitaliteit genaamd Andullatietherapie.
www.massagereikiparadijs.nl.
Vakgroep Shantalamassage Docenten VSD. inschrijving KVK 20143667 Breda. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met. Massage en Reikipraktijk Paradijs. lokatie klik op googlemaps.
Welkom bij Massage Plus! Massage-Plus.
Zeker bij vermoeidheid stress of spanning biedt de ontspanningsmassage een uitkomst. Uiteraard kunt u ook voor diverse andere massages bij Massage Plus Breda terecht zoals hotstone massage voetreflexmassage en sportmassage. Er wordt wel gezegd dat voeten de spiegels van de ziel zijn. En dat klopt ook wel. Aan uw voeten kan ik zien hoe uw gezondheid is. Hoe de afwikkeling van uw voet is zegt veel over hoe u zichzelf voelt. Als pedicure kijk ik dan ook net wat verder dan alleen de standaard behandeling. Ik geef uw voeten en dus ook uw algehele gezondheid die extra aandacht die het verdient.
Saysawang Thaise Massage Wellness Breda Saysawang Thaise Massage Wellness.
Saysawang Thaise Massage Wellness. Heksendans 71 te Breda op Winkelcentrum Heksenwiel. Gratis parkeren voor de deur! Nieuw Ladyday arrangement elke dag te boeken op vrijdag met extra korting. Zie arrangementen menu op de pagina. Diverse massages nu met 10 minuten extra tijd gratis. Welkom op de website van Saysawang Thaise massage wellness. Mijn naam is Nung en ik heet u van harte welkom. Wij zijn een nette Thaise massagesalon dus GEEN erotische massage. Klanten dienen dan ook hun ondergoed te blijven dragen als verplicht kledingstuk. eventueel hebben wij ook wegwerp ondergoed.
Sukho City Spa Massage Breda The Netherlands Address Phone Number Attraction Review TripAdvisor.
We've saved this trip in your cart so you can come back any time compare prices and complete your booking. Sukho City Spa Massage Breda. Breda Bed and Breakfast. Things to Do in Breda. Last Minute Hotels in Breda. Best Value Hotels in Breda. Romantic Hotels in Breda. 5-star Hotels in Breda. 4-star Hotels in Breda. 3-star Hotels in Breda. Pet Friendly Hotels in Breda.

Contacteer ons