Meer resultaten voor thai massage

 
thai massage
Sunanta Thai massage.
Laat je eens heerlijk verwennen. Heb je nood aan ontspanning ben je gestrest of heb je last van allerlei kwaaltjes via een deugddoende massage kom je tot volledige rust. 0497 36 83 80.
SABAI MASSAGE BEAUTY CENTER KNOKKE-HEIST-DUINBERGEN.
32 050 51 72 51. gsm 32 0472 466 492. Open van 10u00 tot 18u00. Woensdag zondag en feestdagen gesloten. Sabai is ontstaan toen Eva Dejonckheere in 2004 na een maandenlange opleiding in het Thaise Chiang Mai een grondige kennis van de TraditioneleThaise Massage verwierf. Terug op Belgische bodem werden met deze kennis onmiddellijk klanten onstresst cursussen gegeven en actief met vakbeurzen samengewerkt. Sinds 2005 toen het salon op de Zeedijk Duinbergen opende bleef zowel het klantenbestand als het cursusaanbod gestaag uitbreiden. De missie om een steeds beter aanbod van behandelingen die zowel de innerlijk als uiterlijke schoonheid bevorderen bleef steeds Sabai's grootste focus.
Thaise massage Elewijt Sunshine Thai.
Laat U omtoveren in de magische sfeer van Thailand met al zijn charmes. De dames van ons team staan steeds ter uwer beschikking voor een relaxerende sportieve of sensuele massage. Traditionele Thaise massage is eén van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst spirituele ondersteuning voedingsondersteuning kruiden en massage. Bij een Thaise massage maken onze Thaise dames gebruik van unieke gekruide oliën en een aparte stijl van inrichtingen. Een Thaise massage wordt omschreven als een gift voor het lichaam fysiek de geest spiritueel en het gevoel emotioneel.
MAI THAI MASSAGE ZAVENTEM / BRUSSEL.
Thaise massage Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Neem het voorbehoud bij medische informatie in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran Thai antieke massage stijl is een van s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst spirituele ondersteuning voedingsondersteuning kruiden en massage. Muurtekeningen in het Medisch Paviljoen van Wat Pho Bangkok Thailand. Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam maar ook de geest voelt zich bevrijd.
ANGEL THAI MASSAGE BRUGGE.
Welkom bij ANGEL Thai Massage in BRUGGE.
Home Antwerp Thai Massage.
Ontsnap even aan de dagelijkse stress en laat je heerlijk ontspannen met een professionele Thaise massage. Boek een van onze arrangementen en ervaar de voordelen van een authentieke Thai massage voor lichaam en geest. Verken onze Thaise Massages. Wij bieden authentieke Thaise massages door professioneel opgeleide massagetherapeuten. Ons aanbod biedt verschillende opties van een Thaise traditiionele massage tot voetreflexologie. Wij hebben regelmatig speciale aanbiedingen en arrangementen. Lees meer Lees meer. Lees meer Lees meer. Lees meer Lees meer. Bekijk ons aanbod Bekijk ons aanbod. We verzorgen verschillende Thaise massages traditional Thai aroma olie voetreflexogie kruidenstempelmassage en ook rug nek en.
RUAN TARA THAI MASSAGE MORTSEL / ANTWERPEN.
Happy Happy Thai Massage Gentbrugge.
Welkom bij HAPPY HAPPY Thai Massage in GENTBRUGGE.
CHAT THAI MASSAGE SCHUTTERSSTRAAT 26 KORTRIJK.
Welkom bij CHATTHAI Thai Massage in KORTRIJK.
Massagesoorten Thaise Massage Relax en Gezond.
Deze komen overeen met de Indiase energie kanalen. Er bestaan veel verschillende massagetechnieken voor een Thaise massage. Een paar hiervan zijn. Drukken met de duimen. Druk uitoefenen met het hand. Classical Thai Massage by Tara Angkor Hotel. Stretchen is een belangrijk deel van de Thaise massage. Omdat dit nogal hard op bepaalde Yoga houdingen lijkt wordt het ook soms Thaise Yoga Massage genoemd. Door het stretchen kan het lichaam ontspannen en alle spanningen loslaten. Als je wordt gemasseerd lig je redelijk passief en laat je de masseur/masseuse al het werk doen. Hij zal je in deze posities begeleiden door samen de oefening uit te voeren.
Thaise Massage 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons